contact Praktijk Hart voor Jou

Contact

Voel je welkom

Praktijkgegevens

Praktijk Hart voor Jou

Jan van Kanhof 13

2202 VL  Noordwijk, Zuid-Holland

Email: info@praktijkhartvoorjou.nl

Telefoon: 0629872586

Openingstijden

  • maandag 09.30 – 12.30
  • dinsdag 09.30 – 12.30
  • vrijdag 09.30 – 12.30
  • Sessies zijn in overleg ook op andere tijden mogelijk, zowel overdag als ’s avonds.

Algemeen

Een traject bij Praktijk Hart voor Jou vraagt om, dat jij je op je gemak kan voelen. Daarom start ik mijn trajecten altijd met een kort telefonisch of online contactmoment, waar geen kosten aan verbonden zijn. Zo kunnen we samen kijken of er een klik is en bespreken wat jouw verwachtingen en mijn mogelijkheden zijn.

Consulten kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte op bovenstaand adres. Tevens is het mogelijk om bij jou thuis af te spreken, indien de locatie zich bevindt binnen een straal van 5km van de praktijkruimte. Online consulten zijn ook mogelijk zowel voor coaching als de kindertolk trajecten. Er wordt dan gebruik gemaakt van Skype.

Mindervaliden: De praktijkruimte bevindt zich op de 2e verdieping en is alleen bereikbaar per trap. In overleg is het mogelijk de afspraak wel op het praktijkadres te laten plaatsvinden, maar dan in een andere ruimte op de begane grond. Deze is toegankelijk voor mindervaliden indien een drempel over kan worden gegaan. Indien dit ook een belemmering is, kom ik graag naar jou toe (maximaal 5km vanaf Noordwijk aan Zee) of we spreken online af.

Rabobank: NL20RABO0327117451
KvK: 83241833
BTW: NL003799199B73

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tevens werkt Praktijk Hart voor Jou volgens de AVG. De werkwijze is vastgelegd in ons privacybeleid.

Aangesloten bij

Geregistreerd bij het Collectief Alternatieve Therapeuten, onder nummer: 81602022-06-09

Als CAT-collectief therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie deze link.

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht, WTZA en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.