Reviews

Het is magisch om te zien en vooral te voelen wat onze kinderen ons willen vertellen

————

De methode die Mirjam gebruikt, heeft voor mij ontzettend veel inzichten gegeven. Het is magisch om te zien en vooral te voelen wat onze kinderen ons willen vertellen. De aanpak die Mirjam hanteert voelt kloppend, warm, geduldig, liefdevol en weet precies wat er op dat moment nodig is om dieper naar toe te gaan. Ze luistert en voelt precies wat nodig is op dat moment. Niet te lang gepraat maar vooral naar binnen keren en vanuit daar stukken mogen helen. Zij weet dit op een veilige, en liefdevolle manier te begeleiden. Heel erg waardevol in mijn geval. – Natascha Teymant

Mirjam leerde mij inzien dat mijn dochter net zo graag het beste wil, zoals ik dat voor mijn dochter wil

————

Wat ben ik blij Mirjam te mogen leren kennen. Zij leerde mij inzien dat mijn dochter net zo graag het beste voor mij wil, zoals ik dat voor mijn dochter wil. Mijn dochter die mij spiegelt dat het kleine meisje in mij niet weggestopt maar omarmd en gehoord mag worden. Deze bewustwording doet ons heel goed. – Nielza

Ik heb geleerd anders te kijken naar mijn kind, die een spiegel is voor mij.

————

Een aantal keer ben ik bij Mirjam geweest. Het is fijn dat er ruimte is om je verhaal te kunnen doen en er goed geluisterd wordt.
Door haar feedback kreeg ik veel nieuwe inzichten en een andere kijk op de situatie.
Mirjam helpt je hier bij, maar op een of andere manier lukt het haar om jou zelf ook het inzicht te laten ontdekken. Ze geeft haar kijk en visie op de situatie, maar echt samen met jou. 
Ik heb daardoor geleerd anders te kijken naar mijn kind, die een spiegel is voor mij.
Ik begrijp het gedrag van mijn kind beter en door de nieuwe inzichten toe te passen loopt het ook soepeler. Merk ik verandering. En kom ik er niet uit, dan weet ik Mirjam te vinden.
Ik heb de sessies als prettig en leerzaam ervaren en kan Mirjam zeker aanbevelen!